Klik hier

Belangrijke weetjes!

Locatie Leuvensbroek


Beste leerling van het Mondial College,

Via 'informatie over mijn schooljaar' aan de rechterkant ga je naar jouw informatie zoals bijvoorbeeld de PTA/PTO, maar ook informatie over de iPad en het jaarrooster.

Laatste update: het coronavirus 
Beste leerlingen,
Volg hier alle updates rond het coronavirus.

Plaatsing 19-03-20: Geef je mening over school
Klik hier.

Desinfectiezuilen geplaatst
Beste leerling,
Mogelijk dat je het al hebt gezien, maar bij de receptie en bij de ingang aan de voorkant staat een desinfectiezuil voor effectieve handdesinfectie in verband met het coronavirus. Maak hier geregeld gebruik van.

Plaatsing 13-03-20: op zoek naar vakantiewerk?
Wil jij geld verdienen met het innemen en samenstellen van boekenpakketten tijdens de zomervakantie?
Meld je dan nu aan!! Dat kan
hier

Plaatsing 13-02-20: MC-uren periode 3, versie 13-02-20
Klik hier voor een overzicht van alle MC-uren in periode 3.

Plaatsing 10-02-20: Kangoeroewedstrijd 2020
Hij komt er weer aan…. Donderdag 19 maart 2020 is de kangoeroewedstrijd!! We doen mee met klas 1, 2 en 3V.
Lees hier verder. 

Plaatsing 04-02-20: Kaartverkoop theater diner van start

Vanaf komende maandag (10 februari) zijn ze weer te koop: exclusieve tickets voor ons verrassende en kleurrijke Theater Diner 2020! Om klokslag 08.00 uur gaat de verkoop van start. Met een paar simpele klikken heb je zo de e-tickets in huis. Voor een eigen tafeltje in ons sfeervolle aula-restaurant op woensdag 1 april of donderdag 2 april. Met bijvoorbeeld je familie, vrienden, sportmaatjes of klasgenoten. Voor slechts €20 krijg je een avondvullend programma voorgeschoteld dat bol staat van de culinaire verrassingen van onze partners van ‘De Honneurs’ én van de zeer verschillende optredens van leerlingen, oud-leerlingen en personeelsleden. Zingend, dansend, op instrumenten, toneel spelend, improviserend, in bandjes… En dat allemaal inclusief drankjes!
Meteen bestellen? Klik dan hier als je tickets wilt voor woensdag 1 april en hier als je liever op donderdag 2 april komt. Eventuele dieetwensen kunnen via het bestelformulier worden doorgegeven. We hopen je te zien in april! Bekijk hier de hele flyer!
[Muzikale groet, Mark van den Aarssen, Marga van der Heide en Quirijn van den Berk]