Belangrijke weetjes!

Locatie Leuvensbroek


Beste leerling van het Mondial College,

Via 'informatie over mijn schooljaar' aan de rechterkant ga je naar jouw informatie zoals bijvoorbeeld de PTA/PTO, maar ook informatie over de iPad en het jaarrooster.
 

d.d. 01-10-20: Lyceo
Vindt uw kind het thuis lastig om zelfstandig aan de slag te gaan? Of heeft uw kind moeite met het plannen van het huiswerk? Huiswerkbegeleiding van Lyceo kan hierbij helpen. Dit is er om de studievaardigheden aan te leren en te verbeteren, zodat de leerling meer vrije tijd, minder stress en vaak betere prestaties haalt op school. Lyceo biedt vanaf 01-10-2020 dagelijks huiswerkbegeleiding van 14:00 tot 17:30 uur.
Voor meer informatie over huiswerkbegeleiding en bijles bekijk onze website of neem contact op met Doris Langeveld (vestigingscoördinator) op +31630038907 of Doris.Langeveld@lyceo.nl


d.d. 28-08-20: Boekenspreekuur van de SBA - dinsdag 6 oktober van 11:50 tot 13:05 uur
De leerlingen hebben inmiddels hun boekenpakket opgehaald. De SBA  heeft haar best gedaan om de pakketten compleet en in bruikbare staat aan te leveren. Helaas glipt er weleens een beschadigd leermiddel tussendoor waar de leerling niet helemaal tevreden over is. De leerlingen kunnen daar een melding van maken via het terugmeldformulier op onze site (https://www.alliantievo.nl/over-ons/schoolboeken/terugmeldformulier)
De leerlingen die twijfelen over de staat van hun boek, geven wij net als voorgaande jaren graag de gelegenheid om naar het boekenspreekuur te komen zodat wij het leermiddel kunnen beoordelen en zo nodig kunnen vervangen. 
Plaats: bij de entree links naast de interne toegang van de sporthal.

 

Heb je nog vragen?

 

Stuur dan een mailtje naar: contact@mondialcollege.nl