Meer informatie

Belangrijke weetjes!

Locatie Leuvensbroek


Beste leerling van het Mondial College,

Via 'informatie over mijn schooljaar' aan de rechterkant ga je naar jouw informatie zoals bijvoorbeeld de PTA/PTO, maar ook informatie over de iPad en het jaarrooster.

Plaatsing 13-02-20: MC-uren periode 3, versie 13-02-20
Klik hier voor een overzicht van alle MC-uren in periode 3.

Plaatsing 10-02-20: Kangoeroewedstrijd 2020
Hij komt er weer aan…. Donderdag 19 maart 2020 is de kangoeroewedstrijd!! We doen mee met klas 1, 2 en 3V.
Lees hier verder. 

Plaatsing 04-02-20: Kaartverkoop theater diner van start

Vanaf komende maandag (10 februari) zijn ze weer te koop: exclusieve tickets voor ons verrassende en kleurrijke Theater Diner 2020! Om klokslag 08.00 uur gaat de verkoop van start. Met een paar simpele klikken heb je zo de e-tickets in huis. Voor een eigen tafeltje in ons sfeervolle aula-restaurant op woensdag 1 april of donderdag 2 april. Met bijvoorbeeld je familie, vrienden, sportmaatjes of klasgenoten. Voor slechts €20 krijg je een avondvullend programma voorgeschoteld dat bol staat van de culinaire verrassingen van onze partners van ‘De Honneurs’ én van de zeer verschillende optredens van leerlingen, oud-leerlingen en personeelsleden. Zingend, dansend, op instrumenten, toneel spelend, improviserend, in bandjes… En dat allemaal inclusief drankjes!
Meteen bestellen? Klik dan hier als je tickets wilt voor woensdag 1 april en hier als je liever op donderdag 2 april komt. Eventuele dieetwensen kunnen via het bestelformulier worden doorgegeven. We hopen je te zien in april! Bekijk hier de hele flyer!
[Muzikale groet, Mark van den Aarssen, Marga van der Heide en Quirijn van den Berk]