Klik hier

Nieuwspagina

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Welkom op ouderpagina van locatie Leuvensbroek. Indien u uw kind reeds op het Mondial College heeft zitten, leest u op deze pagina de belangrijke nieuwsberichten. U kunt aan de rechterkant direct naar Magister of uw kind absent melden. Indien u op zoek bent naar de afdelingsleider, de afdelingscöordinator, de manager van het IBC of de ordinator van het Technasium, dan klikt u op contactpersonen.  

Wanneer u klikt op 'informatie over uw kind' komt u onder andere terecht bij de belangrijke nieuwsberichten die voor uw kind belangrijk zijn, maar kunt u daar ook de PTO's/PTA's vinden en andere belangrijke informatie. Via 'ouders' kunt u altijd weer terug naar deze pagina. 

29-05-20: BELANGRIJK: Instructie lesgeven vanaf 2 juniLaatste update: het coronavirus 
Beste ouders/ verzorgers, beste leerlingen,
Volg hier alle updates rond het coronavirus.

Plaatsing 18-05-20: Nieuwsbericht GGD
Beste ouders, verzorgers,
We leven in bijzondere tijden. Tijden die veel vragen van u als ouder/ verzorger. De GGD is er ook nu voor u. Wij zijn er uiteraard voor de coronavragen. Maar ook de Jeugdgezondheidszorg werkt door in aangepaste vorm. Niet alle geplande gezondheidsonderzoeken kunnen wij uitvoeren. Wij hopen op uw begrip.

Toch kan het juist nu fijn zijn gebruik te maken van onze dienstverlening. Heeft u vragen of zorgen over de (mentale)gezondheid, vaccinaties of opvoeding van uw kind? Neem dan gerust contact op met ons.

Via onze website vindt u veel informatie, onder andere over corona en de aangepaste dienstverlening.  U kunt via Jeugd & Opvoeden naar de pagina jeugdgezondheidszorg voor betrouwbare opvoedinformatie.

Wij zijn rechtstreeks te bereiken via onderstaande contactgegevens.
Met vriendelijke groeten,
Jeugdgezondheidszorg GGD Gelderland Zuid,
Claartje Smits, jeugdverpleegkundige, csmits@ggdgelderlandzuid.nl /06-51321337
Cindy Kasten, jeugdarts, ckarsten@ggdgelderlandzuid.nl / 06-55470327

Plaatsing 06-04-20: Aanmelden tijdelijke 'Corona’ mentoraten
Beste ouder(s)/verzorger(s),
Sinds dinsdagavond weten we dat de scholen in elk geval gesloten blijven tot en met de meivakantie. Het thuisleren, in welke vorm dan ook, zal nog even door gaan. Daarom willen we ons netwerk en onze expertise inzetten om tijdelijke mentoren te verbinden met de leerlingen voor wie dat juist nu een meerwaarde heeft. 
Lees hier ​meer informatie.

Plaatsing 06-04-20:  Luister- en advieslijn V(S)O Rijk van Nijmegen 
Beste ouder(s)/verzorger(s),
Door corona zitten veel kinderen en gezinnen nu vooral thuis. Even de deur uit, vrienden opzoeken, naar school gaan, sporten, bij opa en oma op visite, het valt allemaal weg nu. Het kan bij jongeren gevoelens van stress, onzekerheid en angst oproepen en leidt soms ook tot een ruzieachtige sfeer.

De situatie rondom het corona-virus kan daarnaast ook zorgen voor onrust binnen het gezin. Dit door o.a. onzekerheid over werk en geld, angst voor het virus zelf, het plots moeten combineren van werk-, school-, zorg- en huishoudelijke taken. En dan wordt door alle maatregelen ook nog het contact met het eigen netwerk én met hulpverleners bemoeilijkt. Lees hier verder.

Plaatsing 20-03-20: Voortgang mentoraat School’s cool Nijmegen & regio in verband met het coronavirus 
Klik hier

Plaatsing 04-02-20: Belangrijk bericht voor ouder(s)/verzorger(s) van examenkandidaten
Beste ouder(s)/verzorger(s),
Het examenjaar is voor leerlingen én hun ouders vaak een spannende periode. Er komt veel op uw kind af en de druk is soms hoog. Op het Mondial College bereiden we uw kind al 100% goed voor op het eindexamen, maar graag bieden we daarnaast ook nog iets extra's aan om uw zoon/dochter de mogelijkheid te bieden om ter voorbereiding op de (school)examens aanvullend een examentraining te volgen. Lees hier verder. 

Mist u bepaalde informatie?
Mail dan naar:

contact@mondialcollege.nl