Nieuwspagina

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Welkom op ouderpagina van locatie Leuvensbroek. Indien u uw kind reeds op het Mondial College heeft zitten, leest u op deze pagina de belangrijke nieuwsberichten. U kunt aan de rechterkant direct naar Magister of uw kind absent melden. Indien u op zoek bent naar de afdelingsleider, de afdelingscöordinator, de manager van het IBC of de ordinator van het Technasium, dan klikt u op contactpersonen.  

Wanneer u klikt op 'informatie over uw kind' komt u onder andere terecht bij de belangrijke nieuwsberichten die voor uw kind belangrijk zijn, maar kunt u daar ook de PTO's/PTA's vinden en andere belangrijke informatie. Via 'ouders' kunt u altijd weer terug naar deze pagina. 

d.d. 01-04-21: Presentatie en FAQ over eindexamens havo en vwo
Klik hier voor de presentatie en hier voor de FAQ. 

d.d. 04-03-21: Informatie examenkandidaten
Klik hier

d.d. 28-08-20 - Boekenspreekuur van de SBA - dinsdag 6 oktober van 11:50 tot 13:05 uur
De leerlingen hebben inmiddels hun boekenpakket opgehaald. De SBA  heeft haar best gedaan om de pakketten compleet en in bruikbare staat aan te leveren. Helaas glipt er weleens een beschadigd leermiddel tussendoor waar de leerling niet helemaal tevreden over is. De leerlingen kunnen daar een melding van maken via het terugmeldformulier op onze site (https://www.alliantievo.nl/over-ons/schoolboeken/terugmeldformulier)
De leerlingen die twijfelen over de staat van hun boek, geven wij net als voorgaande jaren graag de gelegenheid om naar het boekenspreekuur te komen zodat wij het leermiddel kunnen beoordelen en zo nodig kunnen vervangen. 
Plaats: bij de entree links naast de interne toegang van de sporthal.

Mist u bepaalde informatie?
Mail dan naar:

contact@mondialcollege.nl