Klik hier


 Praktijkgericht


Wij bieden vijf beroepsopleidingen en alle tijd om te ontdekken welke het beste bij jou past! We zijn een kleine, gezellige school. Iedereen kent elkaar en je kan overal terecht.

Persoonlijk

Wat voor vraag je ook hebt, alle docenten en mentoren staan voor je klaar. Die persoonlijke kant noemen ze hier een ‘warm bad’. Wij helpen je graag om samen aan de slag te gaan met waar jij goed in bent. Werken aan je talent, heet dat. Maar misschien weet je nog helemaal niet wat je wilt. Juist dan is het
Mondial College Meeuwse Acker ook echt iets voor jou.

Het draait écht om jou

Oog voor jouw wensen, interesses en talenten. Dat is typisch het Mondial College Meeuwse Acker. Bij ons volg je de route die het beste bij jou past. Daarom bespreken we goed met je meester of juf uit groep 8 wat voor jou de meest geschikte plek is om te beginnen. We hebben drie soorten brugklassen, basis/kader, kader/theoretisch en de gemengde leerweg klassen. 

Op het Mondial College Meeuwse Acker start je in een tweejarige brugklas. Na deze brugperiode gaan we opnieuw samen om de tafel. Hoe zie jij jouw toekomst? Waar liggen jouw talenten? Samen met je mentor en de decaan beantwoord je deze vragen. Het Mondial College Meeuwse Acker staat voor persoonlijke begeleiding; vanaf je eerste schooldag tot het moment dat je slaagt.

Je kunt je nog aanmelden!

We hopen dat we je tijdens de Open Dag en de kennismakingslessen alle mooie dingen van onze school hebben kunnen laten zien. Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust! Wil je je aanmelden, lees dan snel verder. 

Lees meer

Leerlingen aan het woord

"Bij het Mondial College draait het echt om jou!"
Joris, klas 2

De laatste nieuwtjes