Wij willen jou graag leren
kennen!

De aanmeldperiode voor leerjaar 1 is inmiddels gesloten, maar wil jij instromen bij ons op het Mondial College? Dat vinden wij ook fijn!

Hieronder vind je onze aanmeldformulieren. Mocht je nog vragen hebben, dan horen we dat graag! Ook helpen we je graag bij het invullen van jouw aanmeldingsformulier. Stuur dan een mailtje naar: contact@mondialcollege.nl. Je kunt het aanmeldingsformulier afgeven op één van onze locaties of opsturen naar Postbus 6920, 6513 GK Nijmegen. 

Locatie Leuvensbroek

Klik hier voor het aanmeldformulier mavo
Klik hier voor het aanmeldformulier havo
Klik hier voor het aanmeldformulier vwo
Klik hier voor de motivatiebrief bij aanmelding Technasium

Locatie Meeuwse Acker

Klik hier voor het aanmeldformulier leerjaar 2
Aanmelden voor leerjaar 3 vmbo basisberoepsgerichte leerweg en kaderberoepsgerichte leerweg is helaas niet meer mogelijk. De leerwegen zitten vol. 

Wil je nog wat informatie inwinnen? Lees dan hier de informatiebrochure van locatie Leuvensbroek en hier van locatie Meeuwse Acker! 

Open Dag Meeuwse Acker & LeuvensbroekDe Open Dag begint om 10.00 uur. Je bent harte welkom om een kijkje te nemen op locatie Leuvensbroek en/of locatie Meeuwse Acker om de sfeer te proeven, maar vooral ook om de docenten en leerlingen te ontmoeten die al op school zitten. Zij kunnen je misschien wel het beste vertellen wat voor een school het Mondial College is. Wij verwachten dat je de school zult ervaren als ‘warm’, ‘gezellig’ en met persoonlijke aandacht voor iedereen.