Meer informatie

Wij willen jou graag leren
kennen!

We hopen dat we je tijdens de Open Dag en de kennismakingslessen alle mooie dingen van onze school hebben kunnen laten zien. Kon je er helaas niet bij zijn en/of mocht je nog vragen hebben, dan horen we dat graag! Ook helpen we je graag bij het invullen van jouw aanmeldingsformulier. 

Locatie Leuvensbroek: tot en met vrijdag 21 februari is het mogelijk jouw inschrijvingsformulier persoonlijk af te geven op onze locatie. In de vakantieperiode kun je het formulier opsturen naar: Mondial College, Postbus 6920, 6503 GK Nijmegen. Doe je dit wel vóór maandag 2 maart?

Locatie Meeuwse Acker: tot en met vrijdag 21 februari is het mogelijk jouw inschrijvingsformulier persoonlijk af te geven op onze locatie. In de vakantieperiode kun je het formulier in onze brievenbus doen óf opsturen naar: Mondial College, Postbus 6920, 6503 GK Nijmegen. Doe je dit wel vóór maandag 2 maart?

Locatie Leuvensbroek

Klik hier voor het aanmeldformulier leerjaar 1
Klik hier voor het aanmeldformulier mavo
Klik hier voor het aanmeldformulier havo
Klik hier voor het aanmeldformulier vwo
Klik hier voor de motivatiebrief bij aanmelding Technasium

Locatie Meeuwse Acker

Klik hier voor het aanmeldformulier leerjaar 1
Klik hier voor het aanmeldformulier leerjaar 2
Klik hier voor het aanmeldformulier leerjaar 3


Wil je nog wat informatie inwinnen? Lees dan hier de informatiebrochure van locatie Leuvensbroek en hier van locatie Meeuwse Acker! 

Open Dag Meeuwse Acker & LeuvensbroekDe Open Dag begint om 10.00 uur. Je bent harte welkom om een kijkje te nemen op locatie Leuvensbroek en/of locatie Meeuwse Acker om de sfeer te proeven, maar vooral ook om de docenten en leerlingen te ontmoeten die al op school zitten. Zij kunnen je misschien wel het beste vertellen wat voor een school het Mondial College is. Wij verwachten dat je de school zult ervaren als ‘warm’, ‘gezellig’ en met persoonlijke aandacht voor iedereen.