Aanmelden locatie 
Leuvensbroek

Geen loting bij locatie Leuvensbroek van het Mondial College – nog enkele plaatsen over voor uitgelote leerlingen van andere scholen

We zijn heel tevreden over het aantal aanmeldingen voor onze brugklassen komend schooljaar. Fijn dat er ook dit jaar weer veel leerlingen en hun ouder(s)/ verzorger(s) voor onze school hebben gekozen. We zijn ook heel blij dat we gelukkig geen overaanmelding hebben en dus NIET hoeven te loten. Voor leerlingen die op een andere middelbare school zijn uitgeloot hebben wij nog slechts enkele plekken beschikbaar. Neem in dat geval snel contact op met Quirijn van den Berk of Hermance Wissink: bel naar onze school (024-3786993). 


Periode na aanmelding
Wanneer je je hebt aangemeld, gaan wij voor je aan de slag. Samen zorgen we voor een soepele overgang van de basisschool naar de middelbare school. Uiterlijk 27 april 2022 ontvang je van ons bericht over de toelating.

19-02-2022Open Dag
Vóór 06-03-2022Inleveren aanmeldformulier
Na 15-06-2022Kennismakingsdag


Is er een maximum aantal leerlingen dat geplaatst kan worden in leerjaar 1? Kijk op de pagina FAQ.

Aanmelden vanaf leerjaar 2

Aanmeldformulier HAVO
Aanmeldformulier VWO


Indruk van onze school

Wil je een indruk krijgen van onze school? Klik dan hier.


Vragen

Heb je vragen, dan horen we dat graag! We helpen je graag. Stuur een mailtje naar: contact@mondialcollege.nl
 

Verder werken wij hier met laptops!

De inzet van digitale hulpmiddelen in het onderwijs heeft zich sinds enkele jaren bewezen. Het bevordert jouw zelfwerkzaamheid en de mogelijkheden om jou flexibel en afwisselend onderwijs aan te bieden, maar ook om jou ICT-vaardig en (social) mediawijs te maken. Het komende schooljaar werken wij ook weer met laptops. Welke dat precies is, lees je hier. Vertel ook even aan jouw ouder(s)/verzorger(s) over deze pagina.