Aanmelden locatie Leuvensbroek

Download hier het aanmeldformulier:


Aanmeldformulier Leuvensbroek leerjaar 1 - 2021/2022
Motivatiebrief Leuvensbroek Technasium 2021

Aanmelden leerjaar 1
Wil jij je aanmelden voor het eerste leerjaar 2021/2022? Dat kan! Vul dan een van onderstaande formulieren in, afhankelijk van je keuze. In het formulier kan je zelfs aangeven bij wie je in de klas zou willen. Kies je voor Leuvensbroek en wil je graag naar het Technasium? Vul dan ook de motivatiebrief in en stuur die samen met je aanmelding naar ons op. Dan nemen we het graag in ontvangst. Of als je hulp nodig hebt bij het invullen van het formulier, dan kan je ook langs komen.  

Oh ja, ook als je het advies van je basisschool nog niet hebt, kan je je al aanmelden. Dan stuur je het officiële aanmeldformulier van je school later op. Het aanmeldformulier kan je opsturen naar:
Postbus 6920
6503 GK  Nijmegen

Vind je het makkelijker om het te mailen? Dat kan ook, mail het naar leerlingenadministratie@mondialcollege.nl

Heb je nog vragen, dan horen we dat graag! We helpen je graag. Stuur een mailtje naar: contact@mondialcollege.nl

Verder werken wij hier met laptops!

De inzet van digitale hulpmiddelen in het onderwijs heeft zich sinds enkele jaren bewezen. Het bevordert jouw zelfwerkzaamheid en de mogelijkheden om jou flexibel en afwisselend onderwijs aan te bieden, maar ook om jou ICT-vaardig en (social) mediawijs te maken. Het komende schooljaar werken wij ook weer met laptops. Welke dat precies is, lees je hier. Vertel ook even aan jouw ouder(s)/verzorger(s) over deze pagina.