Kaal voor Kanker

Beste (oud-)leerlingen en collega’s,

Onze meest indrukwekkende actie óoit is terug: Kaal voor Kanker IV! Een heel jaar lang actie voeren, om een mooi bedrag voor Kika bij elkaar te schrapen. Maar zeker ook om de ziekte kanker bespreekbaar te maken en er samen een vuist tegen te maken. Je kunt je steentje bijdragen op veel verschillende manieren:

1: Kerstactie
Alle eerste en tweede klassen strijden tegen elkaar tijdens de Kerstactie in de maand december. De klas die het hoogste sponsorbedrag ophaalt, wint een te gek uitje. Alle info hierover volgt via de mentoren van klas 1 en 2.

2: Stevensloop 
Mee rennen in de Stevensloop op zondag 20 maart ’22! Lekker sportief, fors gesponsord natuurlijk. Alle info hierover is te krijgen via Natasja van Megen (LO).

3: Kaal voor Kanker
Waar het allemaal ooit mee begon… een onvergetelijke, indrukwekkende herinnering voor jezelf én meeleven met kinderen die onvrijwillig kaal worden na een chemokuur: Kaal voor Kanker op 8 juni 2022. Heb jij het lef om met een kort koppie de zomervakantie in te gaan? Alle info hierover krijg je bij Quirijn van den Berk (kamer 1.34). Nu al aanmelden? Dat kan via de button op deze pagina!

4: Eigen actie
Een eigen actie ergens tussen nu en 8 juni 2022! Ieder jaar weer zijn er enthousiaste, creatieve leerlingen. Die iets creatiefs maken, iets verkopen, hun diensten gesponsord aanbieden (auto’s wassen, ramen wassen, boodschappen doen voor ouderen enz.), die een pot bij papa’s of mama’s werk op de balie zetten. Noem het maar of het kan! Als het de teller van ons gezamenlijke bedrag maar doet oplopen.

Wil je meer informatie over Kaal voor Kanker, klik dan vooral op de buttons op deze pagina. Alvast ontzettend bedankt voor het meedenken en je bijdrage dit schooljaar!

Groet, ook namens de directie,

Quirijn van den Berk
Coördinator Kaal voor Kanker, ambassadeur KIKA