Mondial College

Groep 7/8

Zit jij in groep 7 of 8 en wil jij je inschrijven op het Mondial College? Ontdek meer informatie over onze school en jouw aanmelding.

Zit jij in groep 7/8? Ontdek het Mondial College!

Welkom op het

Welkom op het

Mondial College

Welkom op het Mondial College!

Wist je dat we online al veel informatie beschikbaar hebben? Bekijk bijvoorbeeld onze brochures, promotiefilmpjes, videomateriaal én de supergave interactieve tour. Nu al genoeg te zien en te beleven dus!

Binnenkort staande kennismakingsmomenten ook weer op de agenda. We vinden het super leuk dat we je weer live mogen ontvangen. We trekken dan ook alles uit de kast!

Vergeet je niet in te schrijven voor onze speciale nieuwsbrief! Wij houden je dan op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Wij staan te popelen om kennis te maken met jóu! Daarom ben je op verschillende momenten welkom om onze school te beleven. Vergeet niet jezelf in te schrijven voor onze verschillende kennismakingsmomenten!


De data zijn bekend!

 • OPEN DAG

  04-02-2023

 • Meeuwse Acker - Mondial Adventure!

  08-02-2023

 • Meeuwse Acker - Open Avond

  09-02-2023

 • Leuvensbroek - Meet Mondial!

  20-01-2023

 • Leuvensbroek - Kennismakingslesjes

  08-02-2023

Onze kennismakingsmomenten - Meeuwse Acker

Mondial Adventure!
Wil jij op avontuur op het Mondial College Meeuwse Acker? Doe dan mee met het Mondial Adventure - de bekende kennismakingslesjes, maar dan anders. Een super chille manier om kennis te maken met de school, de leraren en hoe we lesgeven! Voor jouw ouders/verzorgers is er natuurlijk ook de mogelijkheid om vragen te stellen. Schrijf je gauw in.

woensdag 8 februari 2023 – 15.00 tot 17.00 uur
woensdag 8 februari 2023 – 19.00 tot 21.00 uur

Open Avond
In de avond is onze school nóg specialer dan overdag, met prachtige verlichting, sfeer en gezelligheid. We nodigen jou en je ouder(s)/verzorger(s) dan ook uit om onze Open Avond te bezoeken. Bekijk de lokalen waar jij straks je lessen volgt en het brugklasplein waar je pauze houdt. Nieuwsgierig naar onze praktijklessen? Ook daar kun je een kijkje nemen. Lekkere trek? Wij zorgen voor een hapje!

donderdag 9 februari - 16.00 tot 20.00 uur

Open Dag
Het ultieme Mondial-gevoel ervaar je tijdens de Open Dag. Beleef, proef, ruik en ervaar! Alles staat open om jou te ontvangen. Je kunt alle vragen stellen die je hebt; wat doet een mentor? Wat zijn de schooltijden? Hoeveel schoolfeesten zijn er per jaar? Natuurlijk is er ook veel te doen in onze praktijklessen. Dit wil je niet missen.

zaterdag 4 februari - 10.00 tot 15.00 uur


Onze kennismakingsmomenten - Leuvensbroek

Meet Mondial!
Wil jij samen met je vrienden in groep 8 op avontuur op het Mondial College Leuvensbroek? Doe dan mee met Meet Mondial. Een unieke manier om kennis te maken met de school, de leraren en hoe we lesgeven! Schrijf je in.

vrijdag 20 januari 2023 – vanaf 18.00 uur
vrijdag 20 januari 2023 – vanaf 19.00 uur
vrijdag 20 januari 2023 – vanaf 20.00 uur

Open Dag
Het ultieme Mondial-gevoel ervaar je tijdens de Open Dag. Beleef, proef, ruik en ervaar! Alles staat open om jou te ontvangen. Je kunt alle vragen stellen die je hebt; wat doet een mentor? Wat zijn de schooltijden? Hoeveel schoolfeesten zijn er per jaar? Natuurlijk is er ook veel te doen in onze praktijklessen. Dit wil je niet missen.

zaterdag 4 februari 2023 - van 10.00 tot 15.00 uur

Kennismakingslesjes

Volg deze middag enkele lessen, zoals in het echt! We nodigen jou dan ook van harte uit om onze kennismakingslesjes te bezoeken. Bekijk bijvoorbeeld de lokalen waar jij straks je lessen volgt. Nieuwsgierig naar het IBC of het Technasium? Ook daar kun je een kijkje nemen.

woensdag 8 februari 2023 - van 14.30 tot 16.30 uur

 • Mondial College locatie

  Mondial College locatie

  Meeuwse Acker

  Kies jij voor de Meeuwse Acker? Dan heb je les in een kleine klas en de brugklassen hebben een eigen plek in het gebouw. Naast de leerwegen vmbo-basis, kader- gemengd hebben we in de bovenbouw vijf beroepsprofielen zodat je rustig kan proeven van alle mooie beroepen die er zijn.

 • Mondial College locatie

  Mondial College locatie

  Leuvensbroek

  Kies jij voor Leuvensbroek? Dan dagen we je uit om je talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen, op welk niveau je ook instapt. Op Leuvensbroek bieden we mavo (theoretische leerweg), havo en het vwo aan. Daarnaast hebben we vier talentstromen waarin jij je kunt ontwikkelen.

Promo Meeuwse Acker


Promo Leuvensbroek

Draait om jou!

Mijn persoonlijke website


Welkom terug!

Om relevante informatie te laten zien ben ik benieuwd op welke locatie jij zit?