Mondial College

Groep 7/8

Zit jij in groep 7 of 8 en wil jij je inschrijven op het Mondial College? Ontdek meer informatie over onze school en jouw aanmelding.

Zit jij in groep 7/8? Ontdek het Mondial College!

Welkom op het

Welkom op het

Mondial College

Welkom op het Mondial College!

Wist je dat we online veel informatie beschikbaar hebben? Bekijk bijvoorbeeld onze brochures, promotiefilmpjes, videomateriaal én de supergave interactieve tour. Nu al genoeg te zien en te beleven dus!

De kennismakingsmomenten zitten er inmiddels op. We vonden het super leuk dat we je weer live mochten ontvangen!

Vergeet je niet in te schrijven voor onze speciale nieuwsbrief! Wij houden je dan op de hoogte van de laatste nieuwtjes.


Informatie over jouw aanmelding op het Mondial College

Beste leerling, beste ouder(s)/verzorger(s),

We hebben goed nieuws! We hebben jouw aanmelding ontvangen en mogen je vertellen dat we deze verder in behandeling nemen. Op beide locaties hoeven we niet te loten.

Op beide locaties zijn alle plekken in het eerste leerjaar gevuld. Voor deze locatie kunnen we dus geen aanmeldingen meer aannemen.

De komende weken nemen we contact op met jouw basisschool om informatie op te vragen. Uiterlijk vrijdag 17 mei 2024 ontvang je per post een definitief bericht over jouw aanmelding. NB. Houd er rekening mee dat de post er wat langer over kan doen, waardoor het dus mogelijk is dat je maandag 20 mei of dinsdag 21 mei de informatie (pas) per post ontvangt.

Heb je in de tussentijd nog vragen, neem dan gerust contact op met leerlingenadministratie@mondialcollege.nl, telefonisch of bezoek onze website www.mondialcollege.nl.

We hopen je gauw weer te zien!

Met vriendelijke groet,

Namens de schoolleiding van het Mondial College,

Gert-Jan Jansen

Rector

 • Mondial College locatie

  Mondial College locatie

  Meeuwse Acker

  Kies jij voor de Meeuwse Acker? Dan heb je les in een kleine klas en de brugklassen hebben een eigen plek in het gebouw. Naast de leerwegen vmbo-basis, kader- gemengd hebben we in de bovenbouw vijf beroepsprofielen zodat je rustig kan proeven van alle mooie beroepen die er zijn.

 • Mondial College locatie

  Mondial College locatie

  Leuvensbroek

  Kies jij voor Leuvensbroek? Dan dagen we je uit om je talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen, op welk niveau je ook instapt. Op Leuvensbroek bieden we mavo (theoretische leerweg), havo en het vwo aan. Daarnaast hebben we vier talentstromen waarin jij je kunt ontwikkelen.

Draait om jou!