Mondial College

Groep 7/8

Zit jij in groep 7 of 8 en wil jij je inschrijven op het Mondial College? Ontdek meer informatie over onze school en jouw aanmelding.

Zit jij in groep 7/8? Ontdek het Mondial College!

Welkom op het

Welkom op het

Mondial College

Welkom op het Mondial College!

Wist je dat we online veel informatie beschikbaar hebben? Bekijk bijvoorbeeld onze brochures, promotiefilmpjes, videomateriaal én de supergave interactieve tour. Nu al genoeg te zien en te beleven dus!

De kennismakingsmomenten zitten er inmiddels op. We vonden het super leuk dat we je weer live mochten ontvangen!

Vergeet je niet in te schrijven voor onze speciale nieuwsbrief! Wij houden je dan op de hoogte van de laatste nieuwtjes.


Het tijdpad naar jouw eerste schooldag op het Mondial College!

 • Meeuwse Acker - Open Avond

  donderdag 1 februari 2024

 • Leuvensbroek - Meet Mondial

  vrijdag 2 februari 2024

 • Meeuwse Acker/Leuvensbroek - Kennismakingslesjes

  woensdag 28 februari 2024

 • Meeuwse Acker/Leuvensbroek - OPEN DAG

  zaterdag 9 maart 2024


Nog even en je begint aan een nieuw avontuur, je gaat naar de brugklas! Heel spannend, maar ook superleuk! Wij gaan er voor zorgen dat jij je meteen thuis voelt bij ons op school.

Jouw basisschool

Wij willen jou graag leren kennen. Om erachter te komen hoe het met je op school gaat, gaan we in gesprek met jouw juf of meester van de basisschool. Zij weten natuurlijk heel goed waar jij heel sterk in bent, maar ook waar wij je straks een beetje bij kunnen helpen. Weer een stap gezet richting jouw eerste dag op het Mondial College!

Het draait om jou!

Nog vóór de zomervakantie maak je kennis met jouw nieuwe klas en mentor. Super spannend natuurlijk, maar we maken er een heel gezellige dag van! Ook je ouders/verzorgers zijn van harte welkom om mee te komen en kennis te maken met jouw nieuwe mentor. Dat maakt de eerste échte schooldag straks veel fijner.

Introductie

Nadat je al voor de zomer kennis hebt gemaakt met je klasgenoten en je mentor, starten we in het nieuwe schooljaar met een hele week introductie. Om rustig te ontdekken met welke mensen je te maken hebt, hoe het gebouw in elkaar zit en welke vakken je allemaal krijgt. Maar ook om op een sportieve manier de andere brugklassen te leren kennen en op een slimme manier met je nieuwe laptop te gaan werken.

De eerste periode tot aan de herfstvakantie noemen we de ‘instapperiode’. We vinden het niet gek als je ook die nog gebruikt om te wennen en om antwoorden te vinden op de vragen die je hebt. We sluiten de ‘instapperiode’ af met een spectaculair onderbouwfeest en met een hele dag met je mentor. Op deze dag kijken jullie samen terug op jouw start op het Mondial. Vaak voelt het dan alsof je al een heel jaar op onze school zit en ben je helemaal gewend!

 • 25 t/m 29 maart 2024

  Centrale aanmeldweek - inleveren aanmeldformulier

 • 17 mei 2024

  Wij sturen een bericht aan ouders/verzorgers inzake plaatsing leerling (6 weken termijn). Indien aangeleverde gegevens daartoe aanleiding geven kan de school besluiten tot nader onderzoek en de termijn met maximaal vier weken verlengen.

 • 14 juni 2024

  Uiterste datum dat een bericht wordt verzonden aan ouders/verzorgers inzake plaatsing leerling (10 weken termijn).

 • juni 2024

  Kennismakingsmiddagen

 • Mondial College locatie

  Mondial College locatie

  Meeuwse Acker

  Kies jij voor de Meeuwse Acker? Dan heb je les in een kleine klas en de brugklassen hebben een eigen plek in het gebouw. Naast de leerwegen vmbo-basis, kader- gemengd hebben we in de bovenbouw vijf beroepsprofielen zodat je rustig kan proeven van alle mooie beroepen die er zijn.

 • Mondial College locatie

  Mondial College locatie

  Leuvensbroek

  Kies jij voor Leuvensbroek? Dan dagen we je uit om je talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen, op welk niveau je ook instapt. Op Leuvensbroek bieden we mavo (theoretische leerweg), havo en het vwo aan. Daarnaast hebben we vier talentstromen waarin jij je kunt ontwikkelen.


Draait om jou!

Mijn persoonlijke website


Welkom terug!

Om relevante informatie te laten zien ben ik benieuwd op welke locatie jij zit?

De nieuwe Mondial Infobox!


Plof lekker op de bank met onze nieuwe brochure! Even niet achter een schermpje, maar gewoon lekker bladeren.