Mondial College

Groep 7/8

Zit jij in groep 7 of 8 en wil jij je inschrijven op het Mondial College? Ontdek meer informatie over onze school en jouw aanmelding.

Zit jij in groep 7/8? Ontdek het Mondial College!

Mondial College

Mondial College

Missie & visie

Waar staat Mondial College voor?

Het Mondial College heeft een positieve kijk op de mogelijkheden om je extra te prikkelen, je uit te dagen en je voor te bereiden op de toekomst, die dichterbij is dan je denkt. Wij willen jou de kans bieden om vooruit te komen. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen, op welke manier dan ook, kan blijven groeien, dus ook jij! Wij geven ons onderwijs daarom vorm rondom de volgende vier uitgangspunten:

 • Werken aan je talent

  Werken aan je talent

  Elke leerling heeft potentie om te groeien. Wij achterhalen samen met jou waar jouw voorkeuren en talenten liggen en begeleiden jou bij het verder ontwikkelen hiervan.

 • Je neemt zelf de regie

  Je neemt zelf de regie

  Talenten moeten uiteindelijk wel gebruikt worden. Daarom leren wij jou om op eigen kracht jouw loopbaan vorm te geven. Om zelf de regie te voeren en de juiste keuzes te maken. Daarvoor leren wij jou bewustzijn te ontwikkelen zodat je weet wie je bent en wat je wilt. Daarnaast leren wij jou te reflecteren en jezelf te motiveren om uiteindelijk zelf actie te kunnen ondernemen.

 • De wereld is dichtbij

  De wereld is dichtbij

  Wij willen jou laten beseffen dat je niet alleen in de wereld staat, maar dat je elkaar nodig hebt en elkaar beïnvloedt. Respect tonen voor jezelf, de ander en de omgeving zijn hierin erg belangrijk!

 • Een gezonde school

  Een gezonde school

  Het Mondial College is een gezonde school, die op een leuke en verantwoorde manier aandacht besteedt aan jouw gezondheid en welzijn. Onderaan deze pagina vind je de link naar het beleidsstuk.

Met deze uitgangspunten in het vizier willen we jou het onderwijs geven dat:

 • Betekenisvol en uitdagend is;

 • Verschillende leeractiviteiten voor jou heeft die zijn afgestemd op jouw niveau, capaciteiten, groeimogelijkheden, interesses en talenten;

 • Jou zelf keuzes laat maken in het onderwijsaanbod (wat leer ik?) en in het leerproces: hoe leer ik, wanneer leer ik, waar leer ik, hoe snel leer ik?

 • Jou mogelijkheden biedt om zowel individueel als in een groepje met andere leerlingen te leren.

 • Jou stimuleert, waar jij wordt begeleid en gecoacht, en waar respect een belangrijk onderdeel is.