Mondial College

Groep 7/8

Zit jij in groep 7 of 8 en wil jij je inschrijven op het Mondial College? Ontdek meer informatie over onze school en jouw aanmelding.

Zit jij in groep 7/8? Ontdek het Mondial College!

Mondial College Leuvensbroek

Mondial College Leuvensbroek

Aanmelden

Aanmelden Mondial College Leuvensbroek

Aanmelden leerjaar 1

De aanmeldperiode voor leerjaar 1 (schooljaar 2023/2034) zit erop. Omdat alle plekken zijn vergeven, is het helaas niet meer mogelijk om je aan te melden.

Aanmelden vanaf leerjaar 2

Wil jij je aanmelden voor leerjaar 2 of hoger? We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden. Stuur een mailtje naar contact@mondialcollege.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Periode na aanmelding

Wanneer je je hebt aangemeld, gaan wij voor je aan de slag. Samen zorgen we voor een soepele overgang van de basisschool naar de middelbare school. Uiterlijk 12 april 2023 ontvang je van ons bericht over de toelating.

Is er een maximum aantal leerlingen dat geplaatst kan worden in leerjaar 1? Kijk op de pagina FAQ.

Op het Mondial College werken we met laptops

De inzet van digitale hulpmiddelen in het onderwijs heeft zich sinds enkele jaren bewezen. Het bevordert jouw zelfwerkzaamheid en de mogelijkheden om jou flexibel en afwisselend onderwijs aan te bieden, maar ook om jou ICT-vaardig en (social) mediawijs te maken. Het komende schooljaar werken wij ook weer met laptops. Welke dat precies is, lees je hier.

Mijn persoonlijke website


Welkom terug!

Om relevante informatie te laten zien ben ik benieuwd op welke locatie jij zit?