Mondial College

Groep 7/8

Zit jij in groep 7 of 8 en wil jij je inschrijven op het Mondial College? Ontdek meer informatie over onze school en jouw aanmelding.

Zit jij in groep 7/8? Ontdek het Mondial College!

Mondial College

Mondial College

Laptops

The Rent Company

Een laptop kan door u worden gekocht of gehuurd via een bedrijf waarmee het Mondial College een samenwerkingsverband is aangegaan: The Rent Company. Dit is echter geen verplichting, maar wel aantrekkelijk om een aantal redenen.
The Rent Company heeft het (Easy4u full service) abonnement ontwikkeld om leerlingen op een laagdrempelige manier te kunnen voorzien van een goed, op de onderwijsinstelling afgestemde laptop. De laptop wordt tegen een aantrekkelijk bedrag op basis van huur of koop, inclusief service, garantie, beschermhoes en (optioneel) schade- en diefstaldekking aangeboden.

Type laptop

Het aanbod dat we in schooljaar 2023-2024 aanbevelen is het Easy4u Dell 3140 2-in-1 touch. De laptop is speciaal ontwikkeld voor gebruik in het onderwijs en gemaakt om samen te werken.

 

Ons advies

Het Mondial College adviseert u gebruik te maken van het aanbod van The Rent Company vanwege:

  • de bewezen degelijkheid en kwaliteit van de voorgestelde laptop

  • de ondersteuning door The Rent Company

  • de gewenste specificaties en functionaliteit

  • de lange accuduur 

  • de eenduidigheid en uniformiteit

  • de volledige installatie voor direct gebruik

  • ontzorging

 

Eigen aanschaf

Indien u toch graag zélf een laptop wilt aanschaffen dan dient de laptop minimaal aan dezelfde eisen te voldoen als de laptop die wij voorschrijven. Hiervoor kunt u contact opnemen met The Rent Company zelf of in deze fleyer.

 

Stichting Leergeld

Mocht u de laptop niet kunnen bekostigen dan verwijzen wij u naar Stichting Leergeld van uw gemeente.

 

Hoe bestel ik de laptop voor mijn kind (webshop)?

In medio mei of juni ontvangen wij vanuit The Rent Company de bestelinformatie. U kunt dan op onze website alle belangrijke informatie terugvinden, maar zult u ook per post en/of mail worden geïnformeerd indien u uw zoon/dochter heeft aangemeld bij het Mondial College.

Wat we wel al kunnen vertellen is dat de laptops op het Mondial College zullen worden afgeleverd en worden uitgereikt op school aan uw zoon/dochter. U hoeft hiervoor niks te doen. De installatie van de laptop zal tevens op school plaatsvinden. Uw zoon/dochter wordt hierover geïnformeerd. 

Nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice: 085-0036150 bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur of mail naar help@rentcompany.nl. Ook kunt u een vraag stellen via de chat op www.rentcompany.nl.

Mijn persoonlijke website


Welkom terug!

Om relevante informatie te laten zien ben ik benieuwd op welke locatie jij zit?