Mondial College

Groep 7/8

Zit jij in groep 7 of 8 en wil jij je inschrijven op het Mondial College? Ontdek meer informatie over onze school en jouw aanmelding.

Zit jij in groep 7/8? Ontdek het Mondial College!

International Business College

Ben jij een echte doorzetter en wil je later misschien wel je eigen bedrijf starten? Leg dan het accent op ondernemerschap! In het International Business College kun je jouw talenten op dit gebied ontwikkelen. Vaardigheden als ondernemend leren, samenwerken, presenteren en initiatief tonen komen bij het IBC aan bod. Je krijgt hierbij hulp van ondernemers en je leert hoe het bedrijfsleven werkt.

Je zet ook samen met andere leerlingen je eigen bedrijf op. Het Mondial College Leuvensbroek is de enige school in Nijmegen die het IBC aanbiedt. Dit kan in de bovenbouw op de mavo, de havo en ook op het vwo!

Als je de IBC-opleiding afrondt, krijg je van het ministerie van Economische zaken een businessdiploma! Zit je op het vwo, dan heb je naast je eigen bedrijf ook nog een onderzoeks- (research) programma in samenwerking met de universiteit en leerlingen van andere middelbare scholen.

Extra diploma van het ministerie van economische zaken!

Rond je de opleiding met succes af, dan krijg je van het ministerie van economische zaken een éxtra diploma. Zit je op het vwo, dan ligt de focus ook op het doen van onderzoek (research). Dit doe je dan in samenwerking met de universiteit én leerlingen van andere middelbare scholen.

Eindpresentatie examenleerlingen

Benieuwd naar de eindpresentatie van onze examenleerlingen voor IBC (havo) en BRC (VWO)? Klik op een van de onderstaande links om de filmpje te bekijken op onze Youtube-kanaal. Hier vind je ook de presentatie van de aandeelhoudersvergadering van 4 havo IBC Mondial College en 5 vwo van het Business and Research College.