Mondial College

Groep 7/8

Zit jij in groep 7 of 8 en wil jij je inschrijven op het Mondial College? Ontdek meer informatie over onze school en jouw aanmelding.

Zit jij in groep 7/8? Ontdek het Mondial College!

Sport

Samen sporten, daar maken we graag veel tijd voor. Naast de lessen Lichamelijke Opvoeding in alle jaarlagen, kun je in de bovenbouw mavo bij ons kiezen voor LO2. Tijdens deze extra uren ontwikkel je jouw sporttalent en krijg je extra begeleiding en tips.

Wil je later verder in de sport, kies dan op de havo voor het examenvak Bewegen Sport en Maatschappij. Je leert dan meer over gezonde voeding, elkaar coachen en het organiseren van sportactiviteiten. Voor échte sporttalenten is individueel maatwerk natuurlijk ook mogelijk, hier passen we jouw lesrooster op aan.

Samenwerking Mondial College & CIOS Arnhem

Lichamelijke Opvoeding 2 draait nu een aantal jaenr op volle toeren op het Mondial College. Al meerdere jaren blijkt dat een groot aantal leerlingen na het vierde jaar kiest voor een sportopleiding. Dit is natuurlijk geen verplichte keuze, maar het geeft wel aan dat een vervolgopleiding in de sport ontzettend in trek is bij de LO2 leerling.

We hebben op school een jaarlijks terugkerende CIOS voorlichting, waarbij oud LO2-leerlingen van onze school vertellen over hun eerste jaar op de CIOS. In de derde klas krijgen leerlingen een proefles van CIOS-studenten en in de vierde klas kunnen leerlingen zich inschrijven voor een meeloopdag op de CIOS.

Lijkt het je wat? Of heb je vragen n.a.v. deze samenwerking, stuur dan een berichtje naar: luuk.botden@mondialcollege.nl

Mijn persoonlijke website


Welkom terug!

Om relevante informatie te laten zien ben ik benieuwd op welke locatie jij zit?